Telekung

Wednesday, December 31, 2014

Kedai Bonda Sumayyah

Assalamualaikum,

https://www.facebook.com/kedaibondasumayyah

Saya menjemput semua teman - teman blogger untuk like page Kedai Bonda Sumayyah di Facebook (sila klik banner). Di page ini, lebih mudah untuk saya upload serta update blouse Airecca terbaru dan insyaAllah akan ada produk lain yang sesuai untuk para muslimah. Selain itu, ada juga educational toys  dan bahan bacaan untuk kanak - kanak. Pendek kata, untuk mendapatkan update yang cepat, semuanya di dalam page Kedai Bonda Sumayyah.

Semoga muamalah kita ini diberkati Allah... aminn..

Tuesday, December 9, 2014

Promosi Berganda-ganda di Bulan Disember!

Assalamualaikum,

Macam dah bersawang je blog saya. Nak update sekarang susah sikit sebab anak pantang nampak mak dia depan laptop. Dia pun nak menyibuk. T___T Harap masih tak terlambat untuk saya announce promosi Shaklee pada bulan Disember.

Bulan Disember ni, Shaklee pun nak buat juga YEAR END SALE. Dua promosi untuk dua produk sekali, iaitu:



Sustained Release Vitamin C dan Vitamin E!! Nampaknya ramai lah wanita - wanita kat luar sana suka. Sebab kedua - dua vitamin ni menjadi kegemaran untuk mereka yang sangat menjaga kulit. Anda boleh baca kebaikan Vitamin E di sini.

Manakala Vitamin C sangat - sangat lah diperlukan untuk kesihatan harian kita sebab vitamin C ini juga merupakan salah satu immune booster. Mampu mencegah seseorang daripada mudah terkena penyakit. Vitamin C paling popular di kalangan mereka yang sering selsema dan mengalami resdung.

Jika mengalami masalah luka, vitamin C mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka. Sebab tu juga ianya mampu merawat masalah muka berjeragat. Selain itu, vitamin C meningkatkan kolagen dalam tubuh badan kita, seterusnya membuatkan kulit kita tegang dan semakin sihat berseri.

So, apa tunggu lagi? Dapatkan kedu - dua produk ini sekarang!! Peluang macam ni tak datang selalu. Boleh lah buat stok sekali. Hubungi saya melalui sms/whatsapp/telegram di 0137319472.



**Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Ia hanyalah produk suplemen untuk melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Sila dapatkan konsultasi sebelum anda mengambil apa - apa produk suplemen. 



Make Money at : http://bit.ly/copy_win
Your Favorite Shaklee Independent Distributor
Nadhira ♥
013-7319472