Telekung

Thursday, February 5, 2015

Masalah Sendi Sakit

Assalamualaikum,

Pernah tak anda mengalami rasa sakit-sakit sendi? Lenguh badan?
Atau mungkin ibu bapa anda mengalami masalah yang sama?

Biasanya, kalau pergi klinik mesti doktor akan beri ubat tahan sakit. Tapi kalau terlalu bergantung kepada ubat tahan sakit akan membawa kesan negatif dalam masa jangka panjang dan badan kita akan menjadi imun terhadap ubat tersebut. Bila badan dah imun, ubat tersebut sudah tidak berkesan.

Apa yang akan saya cadangkan, rawatlah dengan cara yang selamat. Makanlah produk yang dijamin selamat dan berkesan contohnya seperti Shaklee.


Ye, Shaklee mempunyai produk yang khusus untuk masalah sakit sendi iaitu Advanced Joint Health Tablet (AJHT). AJHT ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee AJHT mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, AJHT ialah formula sayur-sayuran 100%.



Selain itu, pengambilan kalsium dan minyak omega juga sangat membantu dalam mengatasi masalah tulang dan sendi. Yang mana kalsium (Ostematrix) untuk pembentukan tulang yang kuat dan minyak Omega (Omega Guard) sebagai pelincir antara sendi dan mengurangkan reaksi keradangan sendi.

Jangan bataskan aktiviti harian anda kerana masalah sendi. Rawatlah dengan segera.

Untuk sebarang info lanjut, boleh hubungi saya di 013-731 9472. Konsultasi adalah percuma untuk pelanggan saya.

Pengedar Sah Shaklee Anda
Nadhira ♥
013-731 9472

Monday, February 2, 2015

Promosi Bulan Februari 2015

Assalamualaikum,

Sekejap saja dah masuk bulan Februari tahun 2015. Lama sungguh tak update blog ni. Banyak cerita yang nak dikongsi sebenarnya. Tapi tak apa lah. Kita cerita sikit-sikit dulu.

Untuk pengetahuan, saya masih lagi aktif menjual produk Shaklee. Maka, sebelum saya terlupa saya nak buat pengumuman promosi Shaklee untuk bulan Februari, iaitu...


Beli 6 PERCUMA 1 ataupun beli 2 dapat 5% DISCOUNT

Vitelea with Iron Formula
Vitalea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Disertakan bersama Iron sesuai untuk mereka yang mengalami HB rendah.
 
OsteMatrix
OsteMatrix membekalkan kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh.

Serta

Beli 3 PERCUMA 1

Advanced Joint Health Tablet
Mengandungi rumusan berpaten yang terdiri daripada ekstrak Boswellia dan Ekstrak Jagung serta nutrien penting lain termasuk Zink, Kuprum, Mangan dan Vitamin C untuk memberikan keselesaan dan melancarkan semula pergerakan sendi.
 
Vitalea for Children
Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral, membantu tumbesaran otak dan tulang serta menyokong sistem imun tubuh.

Kalau ada yang berminat, boleh lah terus hubungi saya di 013-731 9472. Nak dapatkan konsultasi pun boleh. Saya sedia membantu.


Pengedar Sah Shaklee
Nadhira ♥
013-731 472