Telekung

Thursday, February 5, 2015

Masalah Sendi Sakit

Assalamualaikum,

Pernah tak anda mengalami rasa sakit-sakit sendi? Lenguh badan?
Atau mungkin ibu bapa anda mengalami masalah yang sama?

Biasanya, kalau pergi klinik mesti doktor akan beri ubat tahan sakit. Tapi kalau terlalu bergantung kepada ubat tahan sakit akan membawa kesan negatif dalam masa jangka panjang dan badan kita akan menjadi imun terhadap ubat tersebut. Bila badan dah imun, ubat tersebut sudah tidak berkesan.

Apa yang akan saya cadangkan, rawatlah dengan cara yang selamat. Makanlah produk yang dijamin selamat dan berkesan contohnya seperti Shaklee.


Ye, Shaklee mempunyai produk yang khusus untuk masalah sakit sendi iaitu Advanced Joint Health Tablet (AJHT). AJHT ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee AJHT mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, AJHT ialah formula sayur-sayuran 100%.



Selain itu, pengambilan kalsium dan minyak omega juga sangat membantu dalam mengatasi masalah tulang dan sendi. Yang mana kalsium (Ostematrix) untuk pembentukan tulang yang kuat dan minyak Omega (Omega Guard) sebagai pelincir antara sendi dan mengurangkan reaksi keradangan sendi.

Jangan bataskan aktiviti harian anda kerana masalah sendi. Rawatlah dengan segera.

Untuk sebarang info lanjut, boleh hubungi saya di 013-731 9472. Konsultasi adalah percuma untuk pelanggan saya.

Pengedar Sah Shaklee Anda
Nadhira ♥
013-731 9472

4 comments:

  1. produk shaklee nie mmg ramai kita tgk org jual. mmg elok yew produk dia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... saya rasa perubahannya... saya perasan, ramai yg mula suka shaklee bila mereka start makan ostematrix...

      Delete
  2. Nad, just nak tanya kalau2 tau.. omega guard ni sesuai untuk rheumatoid arthritis jugak ke (involved immune system) or just arthritis biasa je?

    ReplyDelete
  3. Nad, just nak tanya kalau2 tau.. omega guard ni sesuai untuk rheumatoid arthritis jugak ke (involved immune system) or just arthritis biasa je?

    ReplyDelete