Telekung

Monday, February 2, 2015

Promosi Bulan Februari 2015

Assalamualaikum,

Sekejap saja dah masuk bulan Februari tahun 2015. Lama sungguh tak update blog ni. Banyak cerita yang nak dikongsi sebenarnya. Tapi tak apa lah. Kita cerita sikit-sikit dulu.

Untuk pengetahuan, saya masih lagi aktif menjual produk Shaklee. Maka, sebelum saya terlupa saya nak buat pengumuman promosi Shaklee untuk bulan Februari, iaitu...


Beli 6 PERCUMA 1 ataupun beli 2 dapat 5% DISCOUNT

Vitelea with Iron Formula
Vitalea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Disertakan bersama Iron sesuai untuk mereka yang mengalami HB rendah.
 
OsteMatrix
OsteMatrix membekalkan kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh.

Serta

Beli 3 PERCUMA 1

Advanced Joint Health Tablet
Mengandungi rumusan berpaten yang terdiri daripada ekstrak Boswellia dan Ekstrak Jagung serta nutrien penting lain termasuk Zink, Kuprum, Mangan dan Vitamin C untuk memberikan keselesaan dan melancarkan semula pergerakan sendi.
 
Vitalea for Children
Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral, membantu tumbesaran otak dan tulang serta menyokong sistem imun tubuh.

Kalau ada yang berminat, boleh lah terus hubungi saya di 013-731 9472. Nak dapatkan konsultasi pun boleh. Saya sedia membantu.


Pengedar Sah Shaklee
Nadhira ♥
013-731 472

No comments:

Post a Comment