Telekung

Tuesday, December 6, 2016

Mana Nak Cari Telekung Kanak-Kanak?

Assalamualaikum readers,

 Cuti sekolah dah mula. Teringat dulu masa kecil-kecil, kalau cuti sekolah mesti ayah atau ibu pesan, "Sekolah je cuti, jangan pula solat pun cuti..."

Hihihi...

So, kat sini saya nak buat pengumuman. Kalau ada yang masih tak tahu, saya merupakan salah seorang agent The Zaahara Telekung. Saya menjual pelbagai jenis telekung. Dari telekung untuk dibuat hantaran atau hadiah, ke telekung travel dan juga telekung kanak-kanak.

Sempena cuti sekolah ni, kami ada buat sale untuk telekung kanak-kanak.

Telekung Little Miss Aisya.
====================

Ada pilihan tiga warna dan tiga saiz.




Konsep Zaahara kebiasaannya adalah, material dari jenis cotton dan design minimalis. Untuk maklumat lebih lanjut atau kalau berminat untuk membeli, boleh lah ke:

Facebook page: Kedai Bonda Sumayyah
Instagram: @kedaibondasumayyah


Boleh juga terus ke website zaahara.com

Terima kasih. :)



No comments:

Post a Comment