Telekung

Friday, December 2, 2016

Promosi Shaklee Disember 2016

Assalamualaikum and hi!!

Yes, kita sekarang sudah masuk bulan baru... bulan Disember, bulan yang terakhir untuk 2016.

Sekejap sangat rasanya masa berlalu. Bila fikir-fikir balik, entah apa lah yang dibuat tahun ni. Dah tercapai ke belum impian untuk tahun ni? Asyik carry forward je misi dan impian setiap tahun pun tak best juga kan? Hahaha...

Oklah... saya nak bagitau berita terpenting ni. Bulan ni, promosi untuk Shaklee ialah Collagen Powder tau. Haa... siapa-siapa yang teringin sangat untuk mendapatkan kulit yang lebih anjal, mulus dan cantik tahun depan, boleh lah beli Collagen Powder waktu promosi ni. Memang berbaloi tau.


Apa yang membezakan Collagen Powder Shaklee ni dengan collagen lain yang berada di pasaran?

Sudah tentulah ia diperbuat daripada bahan-bahan yang paling terbaik. Antaranya ia mengandungi 4,000mg collagen dari sisik ikan merah proprietri, iaitu sejenis collagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah.

Bagi saya, yang paling penting collagen ni tak mengandungi kandungan gula. Tidak seperti produk collagen lain yang ada di pasaran, ada yang katanya macam makan gula-gula. Alahai... kalau boleh elakkan refined sugar, silalah elakkan. Ketagihan gula lebih kurang sama bahaya macam ketagihan dadah. Percayalah... tak pelik ramai yang kena penyakit diabetes di usia muda sekarang ni. *sigh*


Kalau ada yang berminat untuk mencuba, jangan malu-malu untuk hubungi saya melalui whatsapp di 013-7319472. Ok?

Retail Price:
Beli 6 percuma 1 ialah RM1895.28
Beli 2 diskaun 5% ialah RM600.17

Harga satu unit (15 sachets) RM315.88

.
.
Your Trusted Shaklee Distributor Since 2014
Nadhira ♥

No comments:

Post a Comment