Telekung

Tuesday, June 17, 2014

Blogspot Merajuk?

Assalamualaikum,

Harini semangat nak blogwalking terus hilang bila blogspot buat hal. Dari pagi tadi cuma satu - satu blog sahaja yang keluar kat reading list blog ni. Selalunya akan ada lebih dari lima entry (tak pernah betul - betul kira. Hehe) dan bila kita klik 'view more' akan keluar lagi banyak entry baru dari blog yang kita follow kan? Tapi hari ni cuma satu dan bila klik 'view more' tak ada apa - apa berlaku.

Siap dah cuba refresh dengan restart laptop pun sama je. Agaknya blogspot ni merajuk dengan saya kot hari ni? Hehehehe. Jenuh la nak refresh tiap kali nak baca entry baru dari blog yang saya follow.


11 comments:

  1. aah nad kadang2 die jadi cmtu, una pun kene,, tp kejap ok kejap tak ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? first time nad kena camni... sebelum ni tak keluar langsung (dia igt nad tak follow mana2 blog sbb dia suruh nad start follow blog).. tp bila refresh ok balik. hehehe

      Delete
  2. a'a . mmg selalu jdi mcm ni . kene refresh .. skrg dah xjdi sebab buang draft .. perasan tak yg link tu ada draft.blogger.com ? cuba tekan butang settings yg bersebelahan dgn English(united Kingdom) , then tekan edit user settings . akan keluar General ( USE BLOGGER DRAFT ) , buang bende tu .. jgn tick . nnti ia akan jadi mcm ni. Wallahua'lam

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. tak menjadi pule... dah refresh juga.. mungkin ada apa2 problem kot minggu ni dashboard saya.. hmm..

      Delete
  3. Replies
    1. ooh.. ye ke? ada geng la ni.. haha

      Delete
  4. pernah jadi , tapi bila refresh, selalunya elok balik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat dah ni refresh banyak kali.. saje je mengganggu jiwa.. hahaha

      Delete
  5. bila jadi macam ni, kite selalu tutup terus..

    malas nk layan..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... sama laa.. tp lepas tu mcm tak sedap hati plak kalo tak baca blog.. boring je... buka balik, tgk sama gak mcm tu lg.. heh

      Delete
  6. problem ni jadi kat sya gak harini.. satu jer dia kluar.. jenuh dah refresh.. grrrr.. camner nak buat eh?

    ReplyDelete