Telekung

Friday, May 2, 2014

Bulan May Bulan Promosi Meal Shakes!

Assalamualaikum,

Hai semua and everyone! Hihi. Hari ni saya nak cerita tentang promosi Shaklee untuk bulan May pula.:D

Promosi beli 6 percuma 1 untuk bulan May ialah... *drumroll please*



MEAL SHAKES!!


Meal shakes adalah sangat sesuai untuk kanak - kanak. Tapi kebaikan meal shakes boleh dinikmati seisi keluarga. Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:

•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. 

So, apakah kebaikan meal shakes dari Shaklee ini?

15 Kelebihan Meal shakes yang ibu bapa perlu tahu ialah: 
  1. Kurangkan ekzema
  2. Untuk tumbesaran
  3. Untuk perkembangan minda
  4. Untuk tingkatkan selera makan anak
  5. Untuk anak yang dah berhenti menyusu ibu
  6. Untuk anak kekal aktif
  7. Membantu melindungi kanak - kanak daripada jangkitan penyakit
  8. Meningkatkan berat badan anak - anak
  9. Membantu anak untuk fokus
  10. Membantu mengurangkan kekerapan asthma
  11. Mengatasi masalah sembelit anak
  12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
  13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
  14. Jika diambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
  15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam minuman kegemaran anak
Harga untuk mealshakes ini ialah RM113.75 dan ianya boleh tahan sehingga sebulan atau dua bulan.


Untuk mengetahui lebih lanjut, mungkin ingin tahu tentang cara makan, atau ingin order, boleh lah hubungi saya terus sms/whatsapp 013-7319472.


Saya Pengedar Sah Shaklee Anda
Nadhira ♥
013-7319472

2 comments:

  1. khasiat utk anak kecil yg belum reti makan supplement berbentuk pil.. tp mak / bapak budak pun boleh minum gak. hehe

    ReplyDelete