Telekung

Thursday, May 29, 2014

Typing Speed Test

Assalamualaikum,

Hahahaha... ni gara - gara ajakan Farah si bubbly la ni. Pagi - pagi lagi dah suruh buat typing test skill. Hihi.
Time study dulu pernah main satu game ni, type perkataan yang keluar cepat - cepat sebelum perkataan tu hilang. I didn't score well in that game. Ya... I'm sucks like that. Hahaha.

So, bila pagi ni baca entry Farah pasal typing test ni, saya pun cuba lah sebab dah lama tak test power. Pffftt!~ and it turned out that I'm still sucks at it. Hahahaha.


Words per minute 49 SAHAJA!! Dalam 60 saat dapat 49 words? Mungkin sebab nervous sangat. Kahkah... nak nervous pasal apa pun tak tau.:P

Korang yang nak test typing skill, boleh lah click sini. Bahasa lain pun ada juga.
Nanti saya pun nak buat test lagi sekali, nak tengok ada improvement atau makin teruk? Bahaha

3 comments:

  1. Lol saya pun baru baca blog bubbly note tadi pasal typing test. Takut pulak nak amek typing test ni macam nak amek JPJ test plak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ingatkan saya sorang je yg nervous nk buat typing speed test ni.. rupanya org lain pun sama.. haha.. :P

      Delete