Telekung

Thursday, May 8, 2014

Resipi ESP Shaklee

Assalamualaikum,

Hari ni rasa macam nak berkongsi resepi yang boleh digabungkan dengan ESP. Mungkin ada yang buntu dan rasa jemu nak minum ESP dengan air masak sahaja. So, saya kongsi 20 jenis resipi yang boleh dibuat dengan ESP. ;)

Sumber: Google
Hehehe... search saja di google dan jumpa lah macam - macam resepi yang boleh dibuat dengan ESP. Setakat ni saya dah pernah minum ESP dengan air masak, ESP dengan horlicks, milo (dah selalu), air ribena, twister orange, oat campur ESP... eh, banyak juga saya dah pernah cuba. Hehe..

TAPI... yang paling penting ESP ni diminum dengan air suam atau sejuk sahaja. Jangan dicampur dengan air panas kerana ini akan mematikan nutrisi protein yang diperlukan.

Yang pasti ESP memang sedap. Kalau diminum dengan air susu atau susu coklat sejuk, rasanya seperti milkshake atau chocolate milkshake.

Siapa lagi yang nak cuba? Cuma RM150 dan tahan sehingga lebih kurang dua bulan.


Saya Pengedar Sah Shaklee
Nadhira ♥
013-7319472

2 comments: